Neues_Logo_Jassy.png
Aktuell
Die Stiftung mana in mana hat in den letzten fünf Jahren ihre Ziele zum grossen Teil erreichen können. Aus diesem Grund wird sie sich per Ende 2019 aus ihrem Engagement in Corbasca zurückziehen.
Mehr dazu.

Home Românesc

Spielgruppe Kinderhort Corbasca
Spielgruppe Kinderhort Corbasca
Ausbildung
Ausbildung "Spitex"
Eine Rumänische Schulklasse
Eine Rumänische Schulklasse
Dorfbewohnerinnen in Corbasca
Dorfbewohnerinnen in Corbasca
Typische Wohnverhältnisse
Typische Wohnverhältnisse
 Fundaţia Mână în mână

O organizație pentru persoanele nevoiaşe

Dragi prieteni ai Fundaţiei Mână în mână

România este una dintre cele mai sărace țări din Europa iar zona rurală din jurul Bacăului, situat în nord-estul țării, este una dintre cele mai sarace regiuni din această țară. Pe de altă parte, Elveția se numără printre cele mai bogate țări din lume.

Acest lucru ne-a făcut pe noi, cei de la Fundaţia Mână în mână, să fim solidari cu cei mai săraci dintre cei săraci care locuiesc acolo. Ei au nevoie de un real ajutor medical și de îngrijire la domiciliu, o educație de bază precum și una profesională, locuri de muncă sigure, precum și asistenţă socială personalizată, în scopul de a le permite să trăiască în demnitate.

Să fim recunoscători pentru bunăstarea noastră și în același timp să ne gândim la cei care sunt mai puțin privilegiați decât noi. Să împărtășim solidaritatea noastră cu ei.

Sentimentul nostru umanitar de responsabilitate a fost motivul pentru care am pus bazele Fundaţiei Mână în mână, fundaţie privată şi condusă după principii de onoare. Vă invităm să ne ajutaţi să-i sprijinim pe cei nevoiaşi să depăşească sărăcia și să-şi construiască condiții de viață decente pentru ei și familiile lor.

Sper să pot conta pe sprijinul dumneavoastră pentru care vă mulţumesc din inimă.

Ronnie BUHR
Președinte al consiliului de administrație